Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης (ΦΩΤΟ)

  • Δόγμα

Ο κ. Βαρνάβας, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, υπογράμμισε για ακόμα μια φορά την ανατρεπτική δύναμη της εμπιστοσύνης στο Θεό, η οποία ελκύοντας τη Θεία Χάρη, μεταποιεί με τρόπο θαυμαστό τα γεγονότα της ζωής έτσι, ώστε όλα να συνεργούν στην ωφέλεια του πιστού ανθρώπου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην Πολίχνη ιερούργησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ανήμερα της εορτής του Αθληφόρου Αγίου Παντελεήμονος.

Ο κ. Βαρνάβαςαπευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, υπογράμμισε για ακόμα μια φορά την ανατρεπτική δύναμη της εμπιστοσύνης στο Θεό, η οποία ελκύοντας τη Θεία Χάρη, μεταποιεί με τρόπο θαυμαστό τα γεγονότα της ζωής έτσι, ώστε όλα να συνεργούν στην ωφέλεια του πιστού ανθρώπου.

Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτρης Δεμουρτζίδης και  μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όπως επίσης και ο Βουλευτής κ. Στράτος Σιμόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της Ιεράς Πανηγύρεως εκτίθενται προς προσκύνηση Ιερά Λείψανα του Αγίου Παντελεήμονος, καθώς πολλών ακόμη Αγίων, τα οποία αποτελούν το θησαυρό της Ενορίας.

TOP NEWS