Αργολίδος Νεκτάριος για Αγ. Ισιδώρους: Υπάρχουν πολλές έγγραφες καταγγελίες- Γονείς δηλώνουν ότι πέθανε το παιδί τους

  • Dogma
αργολίδος

Συνεχίζει τις καταγγελίες αναφορικά με τους Αγίου Ισιδώρους Λυκαβηττού ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος – Δηλώνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που άκουσαν τον εφημέριο των Αγ. Ισιδώρων και η κατάστασή τους επιδεινώθηκε – Μεταξύ αυτών και η καταγγελία γονέων από τη Θεσσαλονίκη ότι πέθανε το παιδί τους – Έχει ενημερωθεί η Ιερά Σύνοδος υποστηρίζει ο Ιεράρχης

«Αυτές τις ημέρες έχω δεχτεί πάρα πολλά τηλέφωνα και email από άγνωστους ανθρώπους οι οποίοι μιλούν για τα αντίθετα… με πήραν άνθρωποι από την Αμερική, από την Ευρώπη και έχω και τα ονόματά τους. Με πήραν από την Θεσσαλονίκη και μου λένε ότι είχαμε άρρωστο παιδί σταματήσαμε τη θεραπεία στο νοσοκομείο και κατεβήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους και το παιδί πέθανε επειδή επιδεινώθηκε η κατάσταση του», τόνισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μιλώντας σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, στον Alpha.

«Πολλοί ιεράρχες ακόμη αλλά και πολλοί άνθρωποι μιλούν για μία απαράδεκτη κατάσταση», δήλωσε ο Μητροπολίτης Αργολίδος, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι το θέμα έχει μεταφερθεί στην Ιερά Σύνοδο», σημειώνοντας «έχει κουβεντιαστεί και κάποια στιγμή θα ανοίξουν τα χαρτιά για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Καταλήγοντας ο κ. Νεκτάριος άφησε αιχμές για το παρελθόν του εφημέριου των Αγίων Ισιδώρων καλώντας τους πιστούς «να ρωτήσουν το παρελθόν του π. Δημητρίου στα Χανιά και στην Πάρο», ενώ παράλληλα σημείωσε  «δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα που γίνεται και δεν με αναπαύει».

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS