To «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» πηγαίνει Λάρισα

  • Dogma
αγάπης

Το «Basket Αγάπης» πηγαίνει στη Λάρισα στον αγώνα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΑΡΟΣ ΚΑΕ vs PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 16:30. Γίνε και εσύ μέρος της εκστρατείας, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας.

«Ένα ιδιαίτερο χρώμα θα έχει ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης (16:30), καθώς εντάχθηκε στην εκστρατεία αλληλεγγύης του ΕΣΑΚΕ «Basket Αγάπης» με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών και ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Το «Basket Αγάπης» λοιπόν έρχεται να βάλει τρίποντο και στη Λάρισα, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή σε Αμαλιάδα, Λαύριο, Χαλκίδα, Πάτρα, Τρίκαλα, Λευκάδα και Ρόδο. Θα επιλεγεί ένας μικρός μπασκετμπολίστας από ακαδημία της Λάρισας, ο οποίος θα κληθεί στο ημίχρονο του αγώνα να ρίξει τρεις βολές. Κάθε εύστοχη βολή αντιστοιχεί σε χρηματικό ποσό (500 ευρώ). Στη συνέχεια δύο παίκτες, ένας του Γυμναστικού και ένας του ΠΑΟΚ, θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου (τρεις προσπάθειες ο καθένας) και αν είναι εύστοχοι θα διπλασιάσουν το ποσό που θα έχει συγκεντρώσει ο αθλητής της ακαδημίας από τις βολές. Το τελικό ποσό θα διατεθεί στο Ορφανοτροφείο της Μητρόπολης το οποίο επέλεξαν οι άνθρωποι του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου. Παράλληλα από τον ΕΣΑΚΕ θα δοθεί το ποσό των 1.500 ευρώ το οποίο από την ΚΑΕ επιλέχθηκε να δοθεί στον Επιούσιο της Μητρόπολης, μαζί με τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν από τους φιλάθλους.
«Θέλουμε να τονίσουμε το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδας. Είναι ένας αγώνας χαράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο» σχολίασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, κ. Δασταυρίδης και πρόσθεσε:
«Θέλουμε το μπάσκετ να εδραιωθεί στη Λάρισα. Είναι μία αρχή που δείχνει ότι η Λάρισα έχει και τη θέληση και την ικανότητα να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις που ξεφεύγουν από τα όρια ενός αγώνα. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να πείσουμε τους διοικούντες το ελληνικό μπάσκετ, ότι μπορούμε να αναλάβουμε με επιτυχία μεγαλύτερης εμβέλειας διοργανώσεις. Γιατί όχι του χρόνου το All Star να έρθει στη Λάρισα. Έχουμε όλη την καλή διάθεση».
Με αφορμή λοιπόν τη διοργάνωση του «Basket Αγάπης» το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να βρεθούν στο κλειστό της Νεάπολης ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος και ο διευθυντής κ. Κονδύλης, από τη FIBA o Λαρισαίος παλαίμαχος του Γυμναστικού Άρης Ζώης, ενώ έχουν κληθεί ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης αντίστοιχα.»

 

 

TOP NEWS