Χαλκίδος Χρυσόστομος: Όχι μόνο για να μάθουμε να ζητάμε συγγνώμη, αλλά και να παρέχουμε την συγχώρηση

  • Dogma
χαλκίδος

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε πάνω στην αναγνωσθείσα Κυριακή παραβολή, η οποία απευθύνετε προς όλους μας, όχι μόνο για να μάθουμε να ζητάμε συγγνώμη, αλλά και να παρέχουμε την συγχώρηση.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε τις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως και στον Ι. Ναό των Αγίων Ιωάννου του Χρυσοστόμου και Ολυμπιάδος της Διακονίσσης χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία με συλλειτουργούς τους Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου και Ιωάννη Βουτσιλάκο, Αρχηγό και Υπαρχηγό, αντίστοιχα, της Στ΄ κατασκηνωτικής περιόδου αρρένων Λυκείου, η οποία ολοκληρώνεται στις 23 Αυγούστου.

Μαζί με τα στελέχη και τους κατασκηνωτές εκκλησιάσθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Μαρία Αναγνώστου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για την διαχείριση της πανδημίας Covid -19 και των μετασυνεπειών της κ. Ανδρέας Τοουλιάς, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννης κ. Γεώργιος Φλώκος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού και Β. Ευβοίας κ. Θεόδωρος Ρουμελιώτης.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε πάνω στην αναγνωσθείσα Κυριακή παραβολή, η οποία απευθύνετε προς όλους μας, όχι μόνο για να μάθουμε να ζητάμε συγγνώμη, αλλά και να παρέχουμε την συγχώρηση.

Αναφέρθηκε επίσης στο επιτελούμενο έργο των Νεανικών Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεώς μας και ευχαρίστησε, εν τοις προσώποις του Περιφερειάρχου και των συνεργατών του, την Περιφέρεια και την Αντιπεριφέρεια Ευβοίας, για την βοήθεια που προσφέρουν με σκοπό την συνέχιση και επιτυχία αυτού του έργου προσφοράς προς τα νέα παιδιά.

Μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας παρετέθη σε όλους πρωινό και οι παρευρεθέντες άκουσαν από τα παιδιά τις κραυγές των ομάδων τους και παρακολούθησαν μικρή ταινία-παρουσίαση της ζωής και των καθημερινών δραστηριοτήτων παιδιών στην Κατασκήνωση.

 

TOP NEWS