Χαρούμενες φωνές και παιδικά χαμόγελα στο Γηροκομείο Στυλίδος

  • Dogma
στυλίδος

Γέμισε για ακόμη μια φορά από παιδικές χαρούμενες φωνές και χαμόγελα το» Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων Στυλίδος».

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου το πρωί οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Στυλίδος, συνοδευόμενοι από τους νηπιαγωγούς τους επισκέφθηκαν τους τροφίμους του Γηροκομείου Στυλίδος, με σκοπό να τους προσφέρουν με αγάπη το  μικρό τους κέρασμα, ένα χυμό και να δωρίσουν προσωπικά στον καθένα από μια κάρτα με ζωγραφιές φτιαγμένη από τα ίδια τα παιδιά.

Επίσης στο Ίδρυμα προσέφεραν και μια μεγάλη κάρτα γεμάτη ζωγραφιές, η οποία θα κοσμεί από εδώ και στο εξής το σαλόνι του 1ου Ορόφου του Ιδρύματος.

Οι τρόφιμοι και το προσωπικό δέχτηκαν τα παιδιά στο σαλόνι του 1ου ορόφου και για αρκετή ώρα γέροντες και παιδιά έγινα ένα….παίζοντας και διασκεδάζοντας.

Στη συνέχεια το προσωπικό του Ιδρύματος προσέφερε γλυκίσματα στα παιδιά και το παιχνίδι συνεχίστηκε στον κήπο.

Στο τέλος της επισκέψεως ο Διευθυντής του Γηροκομείου  Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος,  αφού ευχαρίστησε τα παιδιά και τις νηπιαγωγούς για την ευχάριστη επίσκεψη αυτή,  προσέφερε σε όλους εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου ως ευλογία μια εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ με την ευχή να έχουν καλή πρόοδο και παντοτινή την ευλογία του Θεού στη ζωή τους.

1_148

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ