Χαρούμενες παιδικές παρουσίες στο Γηροκομείο Σπερχειάδος

  • Dogma
γηροκομείο

Με όμορφες παιδικές παρουσίες και φωνές γέμισε το πρωί της Τετάρτης 6 Ιουνίου  το Γηροκομείο Σπερχειάδος «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα».

Οι   70 μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπερχειάδος συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια κα Δέσποινα Μαυροβουνιώτου και τις Δασκάλες τους, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο με σκοπό να γνωρίσουν το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της πόλης τους και να συνομιλήσουν με τους τροφίμους.

Τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ Αθανάσιος Καραμέρης, τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του Γηροκομείου καθώς και στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου που ευρίσκεται στον προαύλιο χώρο, τους ωμίλησε για τον Μεγάλο Ευεργέτη Αθανάσιο Ακρίδα και για την μεγάλη προσφορά του στην Ιερά Μητρόπολη και στην Δυτική Φθιώτιδα, καθώς και για την Ιστορία του Γηροκομείου.

Ακολούθησε κέρασμα στην τραπεζαρία όπου εκεί δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να συνομιλήσουν με τους γέροντες και να τους κρατήσουν για λίγη ώρα συντροφιά, προσφέροντάς τους χαμόγελα και χαρά.

Η επίσκεψή τους αυτή έκλεισε με ανταλλαγή ευχών για καλό καλοκαίρι.

TOP NEWS