Χειμάρας για Αγιοκατάταξη Οσίου Βησσαρίωνα: Λαμπρή ημέρα για τη Φθιώτιδα και την Ορθοδοξία

  • Dogma
χειμάρας

«Λαμπρή η σημερινή ημέρα για την Φθιώτιδα και την Ορθοδοξία μας…Οι προσπάθειες και οι ενέργειες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, καρποφόρησαν σε μια θετική απόφαση, δικαιώνοντας τις προσπάθειές του», σημειώνει στη δήλωση του για την Αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτου ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Θεμιστοκλής Χειμάρας. 

«Ο Όσιος, με τον ενάρετο βίο του, τις προσευχές και τις παραινέσεις του φώτισε τις καρδιές μας, αφήνοντας σε όλους εμάς τους πιστούς, πολύτιμη παρακαταθήκη τα διδάγματα και τις νουθεσίες του», καταλήγει ο κ. Χειμάρας.

Αναλυτικά η δήλωση του Βουλευτή  Φθιώτιδος κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα για την Αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου

«Λαμπρή η σημερινή ημέρα για την Φθιώτιδα και την Ορθοδοξία μας.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της επίσημης Αγιοκατάταξης του Γέροντα Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτη, μας γεμίζει συγκίνηση.

Οι προσπάθειες και οι ενέργειες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, καρποφόρησαν σε μια θετική απόφαση, δικαιώνοντας τις προσπάθειές του.

Ο Όσιος, με τον ενάρετο βίο του, τις προσευχές και τις παραινέσεις του φώτισε τις καρδιές μας, αφήνοντας σε όλους εμάς τους πιστούς, πολύτιμη παρακαταθήκη τα διδάγματα και τις νουθεσίες του.

Ας είναι η ευχή του, η προστασία όλων μας!»

TOP NEWS