Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Αρχιεπισκοπή

  • Dogma
κάλαντα

Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα έψαλαν σήμερα το πρωί (21/12) στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο εκπρόσωποι φορέων, σχολών και συλλόγων της χώρας. 

Μικρά παιδιά, νέοι, εκπαιδευτικοί και μέλη διαφόρων συλλόγων, σχολείων και εκπαιδευτηρίων, θεραπευόμενοι σε Ιδρύματα της Ι. Αρχιεπισκοπής καθώς και μέλη του Λιμενικού Σώματος βρέθηκαν στην Ι. Αρχιεπισκοπή και έψαλαν τα κάλαντα και ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο.

Ο Μακαριώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, τους έδωσε τις πατρικές του ευχές και τους προσέφερε μία συμβολική ευλογία.

Τέλος, ο γενικός διευθυντής του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, παρέδωσε στο Μακαριώτατο τον νέο ψηφιακό δίσκο με τίτλο «Ο πρώτος ήλιος» με τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή όπου συμμετέχουν η Ορχήστρα «ΚΑΝΩΝ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Παιδική Νεανική Συμφωνική ορχήστρα της κυρίας Νίνας Πατρικίδου που τελεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ερμηνεύει η κυρία Σοφία Μάνου.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS