Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Κορίνθου

  • Dogma
κάλαντα

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, στα Γραφεία και στο Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος.

Η Φιλαρμονική του Δήμου, Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, η Χορωδία Κορίνθου «Ο ΦΟΙΒΟΣ», παιδιά από τα Κατηχητικά Σχολεία των Ι. Ναών της πόλεως με επικεφαλής αυτά των Ι. Ναών Απ. Παύλου, Κοιμ. Θεοτόκου και Μετ. Σωτήρος, μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κορίνθου και άλλων Σχολείων, πολλοί Σύλλογοι, αλλά και πλήθος μικρών παιδιών προσήλθαν με χαρά για να τραγουδήσουν τα πατροπαράδοτα και καθιερωμένα κάλαντα των Χριστουγέννων στο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Ξεχωριστή επίσκεψη επί τη ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων έκανε στον Σεβασμιώτατο  και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Απ. Παπαφωτίου, κ. Γ. Πετρίτση, κ. Κ. Λέγγα και κ. Αθ. Γκίκα και την κ. Μ. Σκλία, Πρόεδρο του Κ.Ε.Κ..

Ο Σεβασμιώτατος περιχαρής δέχθηκε όλους  όσοι τήρησαν το παμπάλαιο Εκκλησιαστικό έθιμο και αφού τους ξενάγησε στους χώρους του ανακαινισμένου Επισκοπείου της Ι. Μητροπόλεως, μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και τη διανομή του Ημερολογίου του 2016 της Ι. Μητροπόλεως ευχήθηκε κατάλληλα με την περίσταση, τα πρόσωπα, την ηλικία και τον θεσμό που εκπροσωπούσαν το «Καλά Χριστούγεννα»

TOP NEWS