Χριστουγεννιάτικη εορτή για τα παιδιά στη Μητρόπολη Κερκύρας

  • Dogma

Πραγματοποιήθηκε εχθές η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Κερκύρας “ Ελένη Μπέλλου ”, στο Πνευματικό Κέντρο.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ι.Μ. Κερκύρας “ Ελένη Μπέλλου ”, στο Πνευματικό Κέντρο.

Στο τέλος της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο οποίος παίρνοντας αφορμή από το Παλαιοδιαθηκικό χωρίο “ ἐκ στόματος νηπίων καὶ θηλαζόντων κατηρτίσω αἶνον “ (Ψαλμοί 8,3), ανέφερε ότι μέσα στις αθώες ψυχές των μικρών παιδιών βλέπουμε τον ίδιο τον Κύριό μας. Ιδιαίτερα σήμερα που διάφορες σκοτεινές δυνάμεις απεργάζονται την καταστροφή της οικογένειας και των εν γένει ανθρωπίνων αξιών, εις πείσμα όλων αυτών υπάρχουν αρκετοί γονείς που κρατούν ενωμένες τις οικογένειές τους, με πίστη στο Χριστό και γαλουχώντας τα τέκνα τους κατά Θεόν.

Ακόμη ο κ. Νεκτάριος τόνισε στους παριστάμενους γονείς ότι τα παιδιά τους, αποτελούν το μεγαλύτερο και ανεκτίμητο θησαυρό που τους έχει χαρίσει ο Χριστός.
Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του Σταθμού κα Ελένη Μακρή και το υπόλοιπο προσωπικό, για το έργο που προσφέρουν, ευχαρίστησε επίσης και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Τοπική Εκκλησία και ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

TOP NEWS