Χρώματα και αρώματα κάτω από την γέφυρα της Θεσσαλονίκης

  • Dogma
γέφυρα

Μία ιδιαίτερη έκθεση διοργανώνει ο ιερός ναός Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης. Μία έκθεση που ταιριάζει στην εποχή. Ο λόγος για την πρώτη ανθοκομική έκθεση που διοργανώνει ο ναός για καλό σκοπό.

Για πρώτη φορά ο Ιερός Ναός του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης διοργανώνει Ανθοέκθεση στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού. Ακριβώς, δηλαδή, στο τέρμα της Οδού Μοναστηρίου στην γωνία με την οδό Αγαμέμνονος Γωνία τα χρώματα και τα αρώματα περιμένουν τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Η ιδιαίτερα μοναδική αυτή έκθεση πραγματοποιείται για καλό σκοπό. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ανέγερση του ι. ναού Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης.

unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1)
Η Ανθοέκθεση ξεκίνησε εχθές, 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το Απόγευμα στις 21 Μαΐου. Θα είναι επισκέψιμη από τις 9 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα. Καλούνται, λοιπόν, οι πιστοί να προσέλθουν να προσκυνήσουν το ναό και να θαυμάσουν τα υπέροχα λουλούδια και φυτά που διατίθενται στην έκθεση. Το μόνο βέβαιο είναι ότι τα χρώματα και τα αρώματα που έχουν πλημμυρίσει τον χώρο κάτω από την γέφυρα θα εντυπωσιάσουν κάθε περαστικό και επισκέπτη.

TOP NEWS