Η δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στην Τρίπολη

  • Dogma
Χαιρετισμών

Με πλήθος κόσμου, μαθητές, νέους και εργαζόμενους, τελέστηκε και φέτος η δεύτερη Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον περικαλέστατο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου της Τριπόλεως την Παρασκευή 3η Μαρτίου 2017.

Η πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, βρίσκει αντίκρισμα και χαίρει της πλήρους αποδοχής των νέων αλλά και των εργαζομένων Τριπολιτών, οι οποίοι δεν έχουν ελεύθερο χρόνο να συμμετάσχουν νωρίτερα στην πρώτη Ακολουθία, η οποία τελείται σύμφωνα με το πρόγραμμα των ενοριών της Ιεράς μας Μητροπόλεως, και αξιώνονται να εκκλησιαστούν στην Ακολουθία, που τελείται ειδικά γι’ αυτούς από ώρας 9ης μέχρι 10ης βραδινής. Στη δεύτερη αυτή Ακολουθία των Χαιρετισμών της Θεοτόκου έψαλαν και απέδωσαν περίφημα τους ύμνους προς την Θεοτόκο η Μικτή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, που απαρτίζεται από νέους και νέες, υπό την καθοδήγηση και την επιμέλεια του Χοράρχου αυτής και Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ναού κ. Βασιλείου Γεωργαρά. Η δεύτερη Ακολουθία αυτή θα τελεσθεί την ίδια ώρα και τις επόμενες Παρασκευές.

unnamed (2) unnamed (3) unnamed (4) unnamed (11) unnamed unnamed (5) unnamed (6) unnamed (7) unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10)

TOP NEWS