Δεύτερη αναβολή Δημοτικού συμβουλίου Ζακύνθου για το «Ναυάγιο» – Δωδώνης Χρυσόστομος: Θα δώσω την περιουσία στον Εμίρη- Βίντεο

  • Dogma
δωδώνης

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου το οποίο θα συνεδρίαζε σήμερα Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 με μοναδικό θέμα τη σύσταση φορέα για την ανάπτυξη του «Ναυαγίου». Το Δημοτικό Συμβούλιο αναβλήθηκε καθώς δεν διαπιστώθηκε απαρτία.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου ο οποίος δήλωσε: «λυπάμαι για τη Ζάκυνθο, όχι για εκείνους που δεν ήρθαν στη συνεδρίαση αλλά για εκείνους που δεν είναι υπέρ της Ζακύνθου. Λυπάμαι πάρα πολύ! Θα δώσω την περιουσία στον Εμίρη».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο δηλώσεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου Σταύρου Κακολύρη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βολιμών Νίκου Θεοδόση, του επικεφαλής του συνδυασμού «Ζακυνθινή Αναγέννηση» Αντώνη Κασσιμάτη, του επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Φώτη Κόκλα, του Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού «Επανεκκίνηση» Γιώργου Μοθωναίου και του αντιδήμαρχου Αλυκών Νικήτα Σπίνου:

Τροπολογία που αναμένεται να ψηφιστεί από την ολομέλεια της Βουλής στην αρχή της επόμενης εβδομάδας και προβλέπει τη συγκρότηση Επιτροπής Πρότυπης Τουριστικής Αξιοποίησης και Προστασίας του Ναυαγίου

 

TOP NEWS