Δεύτερη διάλεξη σεμιναρίων Σχολής Κατασκηνωτικών Στελεχών της Μητρόπολης Χαλκίδος

  • Dogma

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα τελετών της Μητροπόλεως Χαλκίδος, παρισταμένου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διάλεξη της Σχολής Κατασκηνωτικών Στελεχών.

Εισηγήτρια του θέματος «Ο ρόλος και η αποστολή του αρχηγού και λοιπών στελεχών της διοικητικής υπηρεσίας» ήταν η κ. Μαγδαληνή Αργυράκη-Θεολόγος και αρχηγός των κατασκηνωτικών περιόδων θηλέων Γυμνασίου και Λυκείου.

Η κ. Αργυράκη ανέπτυξε με εμπεριστατωμένο λόγο και με παραδείγματα από την πολυετή κατασκηνωτική εμπειρία της το θέμα και αργότερα έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσει υποψηφίων στελεχών.

Λίγο πριν το τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε και συνεχάρη την κ. Αργυράκη για το περιεχόμενο της ομιλίας της και επεσήμανε ότι η μέριμνα της Εκκλησίας για τους νέους ανθρώπους είναι εντατική και η προσφορά των κατασκηνώσεων έχει μακρά ιστορία στην τοπική μας Εκκλησία. Επεσήμανε μάλιστα κάθε πρόσωπο που εργάζεται προς τούτο πρέπει να καταρτίζεται και να εφοδιάζεται με όλα εκείνα που θα τον καταξιώνουν στη διακονία του.

Συμμετείχαν διά ζώσης όσα υποψήφια στελέχη έχουν ήδη εγγραφεί, ενώ παρακολούθησαν την εισήγηση διαδικτυακά υποψήφια στελέχη, επίσης, που κατοικούν εκτός Χαλκίδος.

TOP NEWS