Δεύτερο βραβείο για το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο Λαμίας

  • Δόγμα

Η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων του εν λόγω μαθητικού διαγωνισμού έλαβε χώρα το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30΄στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Με περισσή χαρά και υπερηφάνεια το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο Λαμίας ανακοίνωσε ακόμη μία διάκριση της σχολικής  κοινότητας σε διαγωνισμό! Πρόκειται για την βράβευση μαθητών της Β΄τάξης του Γυμνασίου στον Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που είχε προκηρύξει ο Τομέας Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με θέμα «Ο εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού μέσα από τα παιδικά μάτια».

Συγκεκριμένα, απέσπασαντο 2ο βραβείοοι μαθητές της Β΄ τάξης του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου, Αλταουάλ Μοχιέμπ (Γεώργιος), Βελαώρας Φώτιος, Καραμίντζος Μιχαήλ, Ταρλαντάς Εμμανουήλ, Τσώνος Σωτήριος και Χριστόπουλος Νικόλαος.

Τα παιδιά, με την εμπνευσμένη καθοδήγηση της υπεύθυνης εκπαιδευτικού του Σχολείου  στο μάθημα «Βυζαντινή Εικονογραφία» κ. Ζωής Καραμαλίγκα, φιλοτέχνησαν ομαδικά έναν εξαιρετικό πίνακα ζωγραφικής, αναδεικνύοντας δημιουργικά, με το έργο τους αυτό,τ ην αξία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων του εν λόγω μαθητικού διαγωνισμού έλαβε χώρα το Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:30΄στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Το βραβείο και τους επαίνους των μαθητών παρέλαβε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Ζαχαράκης, θεολόγος. Επιβάλλεται να αναφερθεί ότι ο διοργανωτής Ερυθρός Σταυρός μερίμνησε ευγενώς και για τα Σχολεία τα οποία παρότρυναν τους μαθητές τους να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό, δωρίζοντας από ένα drone σε κάθε Σχολείο που διακρίθηκε!

TOP NEWS