Δέματα Αγάπης από τη Μητρόπολη Λαρίσης

  • Dogma
δέματα

Διανύουμε ημέρες φιλανθρωπίας και αγάπης και οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου διένειμαν την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου το πρωί 4.100 δέματα.

Τα δέματα αγάπης περιείχαν μτρόφιμα, κρέας και διάφορα υλικά αγαθά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των πτωχών και ανήμπορων αδελφών των ενοριών, αλλά και των σιτιζομένων στο καθημερινό συσσίτιο της τοπικής μας Εκκλησίας “Ο Επιούσιος”.

Για ακόμη μία χρονιά οι ενορίες της Λάρισας, του Τυρνάβου και της επαρχίας όλης κατάφεραν να συμβάλλουν στην ανάπαυση των πονεμένων συνανθρώπων τους και να δώσουν λίγη χαρά και περισσότερη στοργή σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Ακόμη, τις ημέρες αυτές πραγματοποιούνται από τον σεπτό μας Ποιμενάρχη, τους πατέρες και τις εθελόντριες κυρίες, επισκέψεις σε πολλά από τα ιδρύματα της περιοχής, προσφέροντας δώρα, τρόφιμα, δέματα και οικονομική ενίσχυση, ώστε να πραγματώνεται η εντολή του Κυρίου, να επαληθεύεται το μήνυμα της Εκκλησίας, να γίνεται πράξη η αγάπη, η συμπόνοια και η στοργή προς τους πάσχοντες και ενδεείς αδελφούς μας.

TOP NEWS