Διαδικτυακές κατηχήσεις από τον Φθιώτιδος Συμεών

  • Dogma
φθιώτιδος

Συνεχίζει τις διαδικτυακές κατηχητικές και ποιμαντικές του ομιλίες και παρεμβάσεις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών παρά τον φόρτο του λειτουργικού προγράμματος, των υπηρεσιακών και διοικητικών του υποχρεώσεων αλλά και την μεγάλη φιλανθρωπική εξόρμηση αυτής της εβδομαδας.

Σειρά σήμερα είχαν αρχικά τα παιδάκια ενός ιδιωτικού νηπιαγωγείου της πόλης μας με τους γονείς τους. Ο κ. Συμεών συνομίλησε με τα παιδιά για την Ανάσταση του Χριστού και τι σημαίνει αυτό για την ζωή μας, αλλά και απάντησε σε ερωτήσεις των μικρών παιδιών.

Στη συνέχεια ο κ. Συμεών είχε διαδικτυακή συνάντηση με έναν φιλανθρωπικό όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν διάφορες κυρίες από πολλά μέρη της Ελλάδος, οι οποίες άκουσαν με πολύ προσοχή τον πνευματικό λόγο του Σεβασμιωτάτου εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος και στις οποίες απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Την πρωτοβουλία την είχε η Πρόεδρος κ. Ρένα Βασιλάκη, η οποία παρουσίασε με ιδιαίτερη θέρμη τον Σεβασμιώτατο, στο έργο που επιτέλεσε κατά την περίοδο διακονίας του στην Αθήνα και αναφέρθηκε με πολλή αγάπη για την όμορφη Φθιώτιδα μας.

TOP NEWS