Διαρκείας του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ και εφέτος για τον Φθιώτιδος Συμεών

  • Dogma
φθιώτιδος

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Στο γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, ο κ. Συμεών, ανάμεσα στις δεκάδες ακροάσεις, που δέχθηκε για μια ακόμη φορά, δέχθηκε επίσκεψη και από τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής μας ομάδος «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ» κ. Γεώργιο Ποντίκα, ο οποίος μετά τον αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, τον επισκέφθηκε για να τον ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των συντελεστών, των παικτών και των φιλάθλων της ομάδας για την ευλογία του, την έμπρακτη στήριξή του και τις ευχές του στην ομάδα της Λαμίας.

Ο κ. Ποντίκας, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος επέδωσε στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά του «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ» ενώ τόνισε, ότι η κάθε επίσκεψη του στο γήπεδο είναι εκτός από ευλογία για την ομάδα και ιδιαίτερα ενισχυτική για τους παίκτες και για όλους τους φιλάθλους.

Ο κ. Συμεών ευχαρίστησε τον κ. Ποντίκα και δεσμεύθηκε ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, όταν το πρόγραμμα του το επιτρέπει, θα χαίρεται να παρακολουθεί, να χειροκροτεί και να ευλογεί την ομάδα της Λαμίας στο γήπεδο, είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο αγώνα.

Για μία φορά ακόμη ο Σεβασμιώτατος δήλωσε ότι «όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας, την ομάδα της Λαμίας, όλοι μας είμαστε και θα είμαστε «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ».

TOP NEWS