Δήμαρχος Αφμίκλειας σε Φθιώτιδος για αγιοκατάξη Οσίου Βησσαρίωνα: Κάθε βήμα του έργου σας να είναι εξίσου καλλίκαρπο

  • Dogma
δήμαρχος

«Μακάρι κάθε βήμα της ζωής και του έργου σας να είναι εξίσου ευλογημένο και καλλίκαρπο», σημειώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας κα. ΑθανασίαΣτιβακτή στην επιστολή της προς τον Σεβασμιώτατο Φθιώτιδος κ. Συμεών για την Αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

«Οι κουρασμένες μας ψυχές πλημμύρισαν με φως, αγαλλίαση και ελπίδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη ένας Άγιος θα μας προστατεύει. Τα διδάγματα και ο ενάρετος βίος του θα αποτελούν δικαίως λαμπρό παράδειγμα και φάρο καθοδήγησης για την άντληση υπομονής, δύναμης και πίστης», σημειώνει επίσης η Δήμαρχος Αμφίκλειας αναφορικά με την αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνα.
Διαβάστε αναλυτικά την επιστολη της Δημάρχου Αμφίκλειας:

Σεβασμιώτατε,

Δια της παρούσης επιστολής μου θα ήθελα να σας εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τις καρποφόρες προσπάθειές σας, οι οποίες οδήγησαν στην Αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου.

Το χαρμόσυνο άγγελμα, της είδησης της Αναγραφής του Γέροντα Βησσαρίωνα στο Αγιολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας, αποτελεί τόσο ευλογία όσο και μεγίστη τιμή για τον τόπο μας. Οι κουρασμένες μας ψυχές πλημμύρισαν με φως, αγαλλίαση και ελπίδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη ένας Άγιος θα μας προστατεύει. Τα διδάγματα και ο ενάρετος βίος του θα αποτελούν δικαίως λαμπρό παράδειγμα και φάρο καθοδήγησης για την άντληση υπομονής, δύναμης και πίστης.

Η Φθιώτιδα ελαμπρύνθη! Είθε η Χάρις του Οσίου να μας δίνει υγεία και να μας ακολουθεί και εσάς, προσωπικά, να σας ενισχύει πάντοτε στον καθημερινό και αδιάλειπτο πνευματικό σας αγώνα. Μακάρι κάθε βήμα της ζωής και του έργου σας να είναι εξίσου ευλογημένο και καλλίκαρπο.

Μετά βαθυτάτου σεβασμού,

Η Δήμαρχος

Αμφίκλειας – Ελάτειας

Αθανασία Πλ. Στιβακτή

TOP NEWS