Δημιουργικά πρωινά Σαββάτου στο Δημήτρειο

  • Dogma
δημήτρειο

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δημήτρειο στο Μοσχάτο προσκαλεί τους μικρούς μαθητές, από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο, να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες τους.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προκειμένου να καλύψει την ανάγκη των γονιών για δημιουργική απασχόληση των μικρών μαθητών και τα Σάββατα ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου πρωτοποριακού προγράμματος στο Δημήτρειο για παιδιά 6 – 12 ετών, από τις 20/02/2016 και κάθε πρωινό Σαββάτου, από τις 10:00 έως τις 14:00.

δημήτρειο
Βασικός στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες τους και παράλληλα οι γονείς να εξασφαλίσουν ωφέλιμο χρόνο για την εκπλήρωση των οικογενειακών, εργασιακών τους υποχρεώσεων και την προσωπική τους εξέλιξη.

Αθλητικές, καλλιτεχνικές, δημιουργικές δραστηριότητες με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιούνται στο ασφαλές, φιλόξενο και πολύχρωμο κτίριο του ΚΔΑΠ «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ», ενώ σύντομα το Πρόγραμμα πρόκειται να εμπλουτιστεί με ΔΩΡΕΑΝ επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους, θεματικά πάρκα, παιχνιδότοπους κ.α., για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

δημήτρειο
Όλα τα υλικά ζωγραφικής, κατασκευών κ.α. καθώς κι ένα θρεπτικό κολατσιό και λιχουδιές παρέχονται δωρεάν.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για οικογενειακό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ τα παιδιά θα φιλοξενούνται δωεάν, ενώ για εισόδημα μεγαλύτερο από αυτό, θα υπάρχει κάποιο μηνιαίο κόστος. Για πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΚΔΑΠ «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ» Δευτέρα έως Παρασκευή 12.00 – 20:00. Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 7, Μοσχάτο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 4833080

δημήτρειο

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ