Δημητριάδος: «Η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να κάνει το λαό και πάλι περήφανο για την πατρίδα μας»

  • Dogma

Την ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής Δήμου Αλμυρού τέλεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Dogma Newsdesk

Την ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής Δήμου Αλμυρού τέλεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Ο κ. Ιγνάτιος κατα την ομιλία του τόνισε ότι: «Πάντοτε διακηρύττω τους διακριτούς ρόλους -κι αυτό το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου στην Τοπική Εκκλησία- πιστεύοντας ακλόνητα σ’αυτό. Και υπάρχει κι ένας λαός, κυρίως τα οράματα ενός λαού που όλοι υπηρετούμε, ο καθένας απ’τη δικιά του σκοπιά».

«Αναλαμβάνετε έναν Δήμο σε μια πολύ κρίσιμη εποχή… που όλοι προσφεύγουν και προσβλέπουν στις τοπικές ομορφιές, στην αγροτική παραγωγή, στην τοπική βιομηχανία για να δουν και πάλι την πρόοδο στον τόπο. Και πιστεύω ακλόνητα ότι η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να παίξει και να διαδραματίσει τον σπουδαιότερο ρόλο για να δούμε σ’αυτόν τον τόπο, όντως τον λαό μας να είναι και πάλι περήφανος όπως πρέπει να είναι για την πατρίδα μας».

«Έχετε μια μοναδική ευκαιρία, που ο λαός σας εμπιστεύτηκε, όταν εξαντληθεί η πενταετία να έχετε σφραγίσει αυτόν τον τόπο, και τα νιάτα να μένουν εδώ, ο λαός να έχει αναπνεύσει, και εσείς να ευχαριστείτε το Θεό, ότι σας έκανε άξιους της αποστολής σας. Άξιοι! Ο Πανάγαθος Θεός να σας ενισχύει εσάς και τους συμβούλους σας στο έργο σας», πρόσθεσε.

TOP NEWS