Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η Μητρόπολή μας θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν ανάγκη»

  • Dogma
δημητριάδος

Δημητριάδος Ιγνάτιος: Η Μητρόπολή μας θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και πράξει κάθε τι δυνατόν για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών. Η ζωή είναι μπροστά μας. Δεν θα πτοηθούμε. Όλοι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την κρίση…».

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Παναγίας Γορίτσας (Τρύπα) χοροστάτησε την Παρασκευή 7/9 ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης Δημητριάδος τόνισε ότι «και απόψε παρακαλούμε την Παναγία μας να ανακουφίσει τον πόνο των ανθρώπων, να δώσει λύση στα προβλήματα, να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ενότητα. Ο Θεός δοκιμάζει την πίστη μας, μας καλεί να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα. Άλλωστε και η Παναγία μας γεννήθηκε σε μια εποχή που κανείς δεν ήλπιζε ότι θα γεννηθεί το φως του κόσμου. Κι όμως ήρθε. Γι’ αυτό, να μη χάνουμε το κουράγιο μας. Ο τόπος μας έχει ζήσε ανάλογα δεινά και σε άλλες εποχές, όμως η εποχή μας είναι ξεχωριστή. Πρέπει να προφυλάξουμε το περιβάλλον μας, για να μην ξανά συμβούν τέτοιες τραγωδίες. Η Μητρόπολή μας θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν ανάγκη και πράξει κάθε τι δυνατόν για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών. Η ζωή είναι μπροστά μας. Δεν θα πτοηθούμε. Όλοι ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την κρίση…».

TOP NEWS