Δημητριάδος Ιγνάτιος: Σας συγχαίρω για την προσφορά σας στα συσσίτια αγάπης

  • Dogma
δημητριάδος

Τον πανηγυρικό εσπερινό της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου, του Θεολόγου ετέλεσε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.

Ο Σεβασμιώτατος Δημητριάδος  κ. Ιγνάτιος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία τέλεσε τον αγιασμό ενάρξεως του νέου φιλανθρωπικού και ιεραποστολικού έργου, ενώ απηύθυνε λόγους πατρικούς, γεμάτους αγάπη για το έργο της φιλανθρωπίας και τον τρόπο που αυτή διεξάγεται στους κόλπους της Λαρισαϊκής Εκκλησίας.

Ευχαρίστησε δε μία – μία τις εθελόντριες κυρίες των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως, που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό και οι οποίες τιμώντας την μνήμη του μακαριστού Ποιμενάρχου τους κυρού Ιγνατίου, συνεχίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και κάνουν πράξη τον ευαγγελικό λόγο, θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους για την αγάπη και την θαλπωρή των πτωχών αδελφών τους, που είναι οι έμψυχες εικόνες του Θεού.

δημητριάδος

 

TOP NEWS