Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

  • Δόγμα

Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και ο Δήμαρχος της πόλεώς κ. Ζαμπούκης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Κερκύρας κ. Νεκτάριο

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Όρθρος της εορτής και η Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία από τους Μητροπολίτες Κερκύρας κ. Νεκτάριο και Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και ο Δήμαρχος της πόλεώς κ. Ζαμπούκης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας για μία ακόμη φορά ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Κερκύρας κ. Νεκτάριο για την ευλογία της μεταφοράς του ιερού λειψάνου του Αγίου Σπυρίδωνος στην Αλεξανδρούπολη καθώς και τον Καθηγούμενο της Μονής των Ιβήρων του Αγίου Όρους αρχιμ. Ναθαναήλ για την ευλογία της εικόνος της Παναγίας της Πορταΐτισσας.

Οι πιστοί είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο της Αγίας Κυριακής, το ιερό λείψανο του Αγίου Σπυρίδωνος (το οποίο θα παραμείνει στον Ναό μέχρι την Κυριακή 9 Ιουλίου) και την σεβασμία εικόνα της Παναγίας της Πορταΐτισσας η οποία θα παραμείνει πλέον τεθησαυρισμένη στην είσοδο του Ιερού Ναού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TOP NEWS