Δωδεκαήμερο Αγίου Νικολάου στον Μητροπολιτικό Ναό του Βόλου

  • Dogma

Δωδεκαήμερο πλούσιων Λατρευτικών εκδηλώσεων, με την ευκαιρία της μνήμης του Πολιούχου και Προστάτου του Βόλου Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό μας Ναό από την Τετάρτη 28/11 έως την Κυριακή 9/12/2012.

 

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων δεσπόζουν:

 

Α. Η έλευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, Επισκόπου Λαμψάκου, προστάτου και θεραπευτού των καρκινοπαθών, η υποδοχή της οποίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/11, στις 5.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ναού, από τον κλήρο και τον λαό της πόλης, με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.

 

Β. Η Ιερά Αγρυπνία για την υπέρβαση της κρίσης, που θα τελεστεί την Κυριακή 2/12, στις 8 μ.μ. προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου

 

 

Γ. Η έλευση Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ιερομάρτυρος Σεραφείμ, Επισκόπου Φαναρίου, η υποδοχή του οποίου θα γίνει ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, στις 6 μ.μ.

 

Τις Ιερές Ακολουθίες του Δωδεκαημέρου θα πλαισιώσουν εκλεκτοί ομιλητές, κληρικοί της Τοπικής Εκκλησίας. Το εορταστικό πρόγραμμα θα κορυφωθεί με την Ιερά Πανήγυρη του Μητροπολιτικού μας Ναού το διήμερο 5-6 Δεκεμβρίου.

 

 

Ολόκληρο το Πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος www.imd.gr

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ