Δωρεά συλλόγου «ΘΥΑΤΕΙΡΑ» στη Μητρόπολη Χαλκίδος για τους πυρόπληκτους

  • Dogma
συλλόγου

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως τον Πρόεδρο του Συλλόγου «ΘΥΑΤΕΙΡΑ», κ. Γ. Παπαγιαννόπουλο, τον Αντιπρόεδρο, Πρωτοπρεσβ. π. Νικόλαο Αλεξανδρή και εκ των μελών του Συλλόγου την Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη, την κ. Μαρία Τσίφτη, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγή 30.000ευρώ, υπέρ ενισχύσεως των πυροπλήκτων αδελφών μας από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαγιαννόπουλος και τα μέλη του αναφερθέντος Συλλόγου συνοδεύονταν από τον κ. Γεώργιο Γεωργίου-Πρόεδρο της Εταιρίας New Optical Solution και κ. Αναστάσιο Θεοδώρου-Διευθυντή Πωλήσεων, οι οποίοι προσέφεραν Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (μάσκες και self tests).

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Γ. Παπαγιαννόπουλο και τους συνοδούς του, καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την πολύτιμη προσφορά τους και τους συνεχάρη για την κοινωνική τους ε?αισθησία, αναφερθείς με αγάπη και στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων κ. Νικήτα, ενώ τους εξέθεσε τις ήδη τρέχουσες, αλλά και τις σχεδιαζόμενες δράσεις τις τοπικής μας Εκκλησίας, με στόχο την ανακούφιση των πυροπαθών τέκνων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γ. Παπαγιαννόπουλος γνωστοποίησε στον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο ότι ο Σύλλογος «ΘΥΑΤΕΙΡΑ» παρακολουθεί με σεβασμό το έργο της τοπικής Εκκλησίας και είναι πρόθυμος για βοήθεια και συνεργασία.

TOP NEWS