Δυναμικό παρών της Μητρόπολης Λαρίσης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου- Φωτογραφίες

  • Dogma
λαρίσης

Ο Ποιμενάρχης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, εμφανώς συγκινημένος και ενθουσιασμένος, ευλόγησε όλους τους συμμετέχοντες και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για την άψογη στάση και παρουσία τους.

Με την ευλογία του Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, για ακόμη μία φορά, η Φιλαρμονική του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης έδωσε δυναμικό παρών στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική πλατεία της πόλεως μας.

Με την πεπνυμένη καθοδήγηση του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεώς μας και Προϊσταμένου του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Αρχιμ. κ. Νικηφόρου Κοντογιάννη, τα μέλη της Φιλαρμονικής, αλλά και τα μέλη της ενοριακής συντροφιάς της «Γαλιλαίας» ενδεδυμένοι με παραδοσιακές στολές, έδωσαν τη δική τους μαρτυρία και τίμησαν την εθνική μας επέτειο.

Οι επίσημοι της πόλεως αλλά και όλοι οι Λαρισαίοι απέδωσαν τις πρέπουσες τιμές καταχειροκροτώντας τη Φιλαρμονική και τους νέους, εμψυχώνοντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν με τις δράσεις τους στην τοπική μας Εκκλησία, κοινωνία και όπου αλλού τους ζητηθεί.

TOP NEWS