Ευχαριστίες από το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

  • Δόγμα

Θερμά ευχαριστεί ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές χρημάτων και τροφίμων προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων.

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις χρηματικές δωρεές τους:

1.      Παπακυρίτση Παύλο

2.      Μαντζίρη Νικόλαο

3.      Λουκόπουλο Βασίλειο

4.      Κόκκαλη Μάριο

5.      Μαρμαρά Ιωάννη

6.      Γκούρια Γεώργιο

7.      Καραγιώργου Αγλαΐα καθώς και τον Φυσιολατρικό Όμιλο Βόλου για την κατάθεση χρηματικού ποσού, όπως και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Μαγνησίας για την δωρεά ποσού υπέρ γευμάτων προς τους ηλικιωμένους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Πορταριάς για την χρηματική δωρεά εις μνήμην Μούτου Ζαφειρίας, φιλοξενούμενης του Ιδρύματος.  Τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων για τις δωρεές εις μνήμην Παπαδήμου Βασιλικής, Αρβανίτη Γεώργιου και Χριστοδούλου Παντελή.  Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας για την δωρεά εις μνήμην του συναδέλφου και φιλοξενούμενου του Ιδρύματος Μηλιόρδου Κωνσταντίνου. Τον κ. Χήρα Αλέκο για την δωρεά εις μνήμην της μητέρας του και φιλοξενούμενης του Ιδρύματος και τον κ. Λιάκο Ιωάννη για την δωρεά εις μνήμην της μητέρας του Αριστέας Λιάκου.

Ευχαριστεί την Μονάδα Εμπορίας και Επεξεργασίας κρεάτων BOCCA Κόσιαβας- Κουζιώκας ΑΕΒΕ και την εταιρία «δυας α.ε.» για την προσφορά τροφίμων.  Επίσης ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, κ.Καραΐσκο Βασίλη για την προσφορά τροφίμων προς το Ίδρυμα

      Την Εταιρία Κοινωνικής Παρέμβασης και Πολιτισμού (ΕΚΠΟΛ) Περιφέρειας Θεσσαλίας για την δωρεά χρημάτων. Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βελεστίνου και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βόλου Προμηθέας για την δωρεά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Όπως και τους

1.       Δημόπουλο Αχιλλέα

2.      Γουλιώτη Απόστολο

3.      Αποστόλου Άρη

4.      Χονδρονίκου Ευανθία

5.      Παπανικολάου Βασιλική

6.      Μιχολίτση Γεώργιο

7.      Παρασκευόπουλο Νίκο

8.      Δουλά Σταυρούλα  για τις δωρεές τροφίμων και ιματισμού.

Επίσης ευχαριστεί την Λέσχη Εθελοντών Βόλου και τους κ. Ζήση Παναγιώτη, Κοτσμανίδου Αναστασία, Τσάγανου Ελένη για τις δωρεές παραϊατρικού υλικού και φαρμάκων.

      Θερμά ευχαριστεί ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές χρημάτων και τροφίμων προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων.

      Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του.

Εκ του Γραφείου Τύπου

TOP NEWS