Ευχαριστίες από το Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων

  • Δόγμα

Ευχαριστεί τον Σύλλογο Συμπαράστασης Κρατουμένων “Ο Εσταυρωμένος”, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βελεστίνου, το Γυμνάσιο Βελεστίνου και την Διευθύντρια αυτού για τις δωρεές προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα. 

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων ευχαριστεί για τις δωρεές σε χρήματα, παραϊατρικό υλικό, φάρμακα  και τρόφιμα τους:

  1. Παπαϊωάννου Ασπασία
  2. Καπατσέλο Νικόλαο
  3. Καραγιάννη Κατερίνα
  4. Χονδρονίκου Ευανθία
  5. Γιαννέλο Δημήτριο
  6. Κωστούλα Απόστολο
  7. Συλλογιστό Αρίσταρχο
  8. Μαντζίρη Νικόλαο

Επίσης ευχαριστεί για την προσφορά γεύματος τους κυρίους Καραμπουτάκη Βασιλική και Ιωάννη εις μνήμην Αθανασίου Παπαδήμα Ιατρού και Δημάρχου Δήμου Κάρλας. Τα τέκνα της Τάκη Ευαγγελίας εις μνήμην της οποίας πραγματοποιήθηκε προσφορά γεύματος. Ανώνυμο δωρητή ο οποίος προσέφερε ένα ημερήσιο γεύμα στη μνήμη του Τζωρτζινάκη Νικολάου για τη συμπλήρωση 3 μηνών από τον θάνατό του και την οικογένεια του κ. Αθανασίου και Ελένης Μαντζίρη για την προσφορά δυο γευμάτων προς τους ηλικιωμένους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, κ.Καραΐσκο Βασίλη για την προσφορά τροφίμων προς το Ίδρυμα. Την Κοινωνική Μέριμνα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας για την δωρεά τριών γευμάτων. Το Σωματείο Κρεοπωλών Βόλου και τον πρόεδρο κ. Καννελόπουλο Αντώνη για την προσφορά. Την εταιρία RE/MAX ΔΟΜΗ και την οικογένεια Καραγιάννη για τη δωρεά. Τον κ. Καραλή Βασίλειο και την εταιρία  Εμπόριο και Κατασκευή Γεωργικών Μηχανημάτων για την προσφορά προς το Ίδρυμα. Την εταιρία Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε. και τον Όμιλο Εταιριών Μύλων Λούλη για τις δωρεές υπέρ του Γηροκομείου.

Ευχαριστεί τον Σύλλογο Συμπαράστασης Κρατουμένων “Ο Εσταυρωμένος”, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βελεστίνου, το Γυμνάσιο Βελεστίνου και την Διευθύντρια αυτού για τις δωρεές προς το Σουρλίγκειο Ίδρυμα.  Το Δημοτικό Σχολείο Αργαλαστής και το Κέντρο Κοινότητας Αργαλαστής για τις ευχετήριες κάρτες προς τους  ηλικιωμένους και το ΕΠΑΛ Βελεστίνου για την κατασκευή και προσφορά πασχαλινών λαμπάδων και εδεσμάτων και τις ευχές από τους μαθητές, τον Διευθυντή και το προσωπικό του Σχολείου  προς τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος.

Θερμά ευχαριστεί ανώνυμους πολίτες για τις δωρεές τροφίμων, χρημάτων και παραϊατρικού υλικού προς το Ίδρυμα Καναλίων.

Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του.

TOP NEWS