Ευχαριστίες Καλαβρύτων Ιερωνύμου για τις εόρτιες ευχές επί των Ονομαστηρίων του

  • Δόγμα

Ο κ. Ιερώνυμος αντεύχεται πατρικώς και ολοψύχως ο Δωρεοδότης Κύριος, διά των θεοπειθών πρεσβειών του Προστάτου αυτού Αγίου Ιερωνύμου και της Παναγίας της Τρυπητής, να χαρίζει στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας υγεία, μακροημέρευση, κατά Θεόν προκοπή και κάθε αγαθοδωρία, καθιστώντας τη ζωή αυτών καρποτόκο έργων χριστοπρεπών και θεαρέστων.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον ιερό Κλήρο, τους εξοχώτατους και εντιμότατους Άρχοντες και τον θεοσεβή Λαό για τις πολύτιμες ευχές, τις οποίες δέχθηκε επ’ αφορμή των Σεπτών Ονομαστηρίων του, εις ένδειξιν αγάπης και σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Κατόπιν τούτου, ο κ. Ιερώνυμος αντεύχεται πατρικώς και ολοψύχως ο Δωρεοδότης Κύριος, διά των θεοπειθών πρεσβειών του Προστάτου αυτού Αγίου Ιερωνύμου και της Παναγίας της Τρυπητής, να χαρίζει στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας υγεία, μακροημέρευση, κατά Θεόν προκοπή και κάθε αγαθοδωρία, καθιστώντας τη ζωή αυτών καρποτόκο έργων χριστοπρεπών και θεαρέστων.

TOP NEWS