Ευχαριστίες Μητρόπολης Λαρίσης στους κληρικούς για την τόλμη τους- Συνδράμει τους πληγέντες

  • Dogma
λαρίσης

Σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Λαρίσης ευχαριστεί τους κληρικούς των χωριών που επλήγησαν, για την τόλμη και την ευαισθησία που επέδειξαν στις δύσκολες ώρες.

Η Μητρόπολη Λαρίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αρμενίου π. Κωνσταντίνο Μπαταγκιώνη για την ευαισθησία που επέδειξε, ώστε το γηροκομείο Αρμενίου να αντιμετωπίσει τα οποία μικροπροβλήματα επιτυχώς. Οι γερόντισσες μας είναι ασφαλείς και με πλήρεις παροχές. Επίσης, τον ευχαριστεί για το γεγονός ότι μερίμνησε για τους κατοίκους του Σωτηρίου, αλλά και του Αρμενίου τους οποίους φιλοξένησε στον κεντρικό Ναό του χωριού όπου και παραμένουν ασφαλείς.

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης έχει μεριμνήσει για την αποστολή νερού και φαγητού, ενώ επίσης και ο Δήμος Κιλελέρ, ο οποίος επιδεικνύει γενικότερη μέριμνα για όλη την περιοχή, έχει κι αυτός συνδράμει με μερίδες φαγητού. «Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κιλελέρ κ. Αθανάσιο Νασιακόπουλο για την πολυεπίπεδη παρουσία, την προσφορά και τη συνεισφορά του στην δύσκολη αυτή και κρίσιμη στιγμή του τόπου’, σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην τροχαία εθνικών οδών η οποία σήμερα διευκόλυνε φορτηγό της Ιεράς Μητροπόλεως να μεταφέρει νερό για τους αποκλεισμένους στο Αρμένιο. Η Ιερά Μητρόπολη δεσμεύεται πως μέχρι την αποκατάσταση του δικτύου υδρεύσεως θα παρέχει το νερό στην περιοχή του Αρμενίου, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία έλλειψη», αναφέρει επίσης.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολη παρακαλεί να υπάρχει σύνεση και προσοχή και μέσα στην πόλη της Λάρισας, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα. Ευχαριστεί δε τον Αρχιερατικό Επίτροπο νοτιοανατολικού τομέα Λαρίσης π. Νικηφόρο Κοντογιάννη για τη μέριμνα και την ευαισθησία που επέδειξε για την προστασία των Ναών στην περιοχή του, αλλά και για την βοήθεια προς τον χριστεπώνυμο πλήρωμα με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, ευχαριστεί τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως π. Νικόδημο Γαλιάτσο για το συντονισμό από τα γραφεία της Μητροπόλεως.

Τέλος εκφράζει ολόθυμη την ευχή ο Άγιος Θεός να δώσει τη λύση σύντομα, ώστε να επιστρέψουν όλοι γεροί στα σπίτια τους, να γίνει γρήγορα αποκατάσταση των ζημιών και να συνεχίσουμε την ειρηνική μας ζωή εργαζόμενοι στην τόσο σημαντική για την πατρίδα μας θεσσαλική πεδιάδα, συνεισφέροντας στο γενικότερο καλό.

TOP NEWS