Ευχές Παυλόπουλου στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

  • Dogma
αμερικής

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και του διαβίβασε τις θερμές ευχές του για υγεία και δύναμη κατά την άσκηση των πολύτιμων και πολύπλευρων ποιμαντικών του καθηκόντων, ιδίως στο πλαίσιο της σημερινής πρωτόγνωρης συγκυρίας.

Επίσης τον διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράστασή του προς την ομογένεια κατ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο της δειν,ής δοκιμασίας της, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εκφράζοντας, ταυτοχρόνως, την ευχή η δοκιμασία αυτή να τερματισθεί, το ταχύτερο δυνατό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
Αθήνα, 6.4.2020

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο και του διαβίβασε τις θερμές ευχές του για υγεία και δύναμη κατά την άσκηση των πολύτιμων και πολύπλευρων ποιμαντικών του καθηκόντων, ιδίως στο πλαίσιο της σημερινής πρωτόγνωρης συγκυρίας. Επίσης τον διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράστασή του προς την Ομογένεια κατ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο της δεινής δοκιμασίας της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εκφράζοντας, ταυτοχρόνως, την ευχή η δοκιμασία αυτή να τερματισθεί, το ταχύτερο δυνατό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

TOP NEWS