Ευχές του Αμπάς στον Αρχιεπίσκοπο για τη νέα χρονιά

  • Dogma
Αμπάς

Ο Πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα κ. Marwan Toubassi επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και του παρέδωσε επιστολή από τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης κ. Αμπάς με ευχές για την νέα χρονιά.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης
Κατόπιν ο κ. Πρέσβης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και του μετέφερε ότι ο Πρόεδρος κ. Αμπάς επιμένει για την λύση των δύο κρατών και την ειρήνη στην περιοχή. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε ένα ειρηνικό έτος και τόνισε πως «μας έχει ξαφνιάσει η απόφαση του Προέδρου της Αμερικής» σημειώνοντας ότι «τα Ιεροσόλυμα ήταν πάντα το κέντρο της Χριστιανοσύνης, ιδιαίτερα το Πατριαρχείο. Είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο και θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις».

???U????Q?O??????????  ?r?????-M? c??.??QTNU) ?????õd???e`??????? ??U??S( ??????P????????? ???)--?U???ýU//

???U????Q?O??????????  ?r?????-M? c??.??QTNU) ?????õd???e`??????? ??U??S( ??????P????????? ???)--?U???ýU// ???U????Q?O??????????  ?r?????-M? c??.??QTNU) ?????õd???e`??????? ??U??S( ??????P????????? ???)--?U???ýU// ???U????Q?O??????????  ?r?????-M? c??.??QTNU) ?????õd???e`??????? ??U??S( ??????P????????? ???)--?U???ýU//

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ