Εγκαίνια I.N στις Αφίδνες από τον Μητροπολίτη Ιλίου

  • Dogma

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα γίνουν από τον Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφιδνών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού την παραμονή Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. θα γίνει στην πλατεία του χωριού, η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων από τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο και θα ακολουθήσει ο Εσπερινός των εγκαινίων.

 

Την Κυριακή από τις 6:45 π.μ. θα εκκινήσει ο Όρθρος με την Ακολουθία των Εγκαινίων και θα ακολουθήσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

 

Οι Αφίδνες είναι χωρίο της Βορειοανατολικής Αττικής στη βόρεια διέξοδο από το λεκανοπέδιο των Αθηνών. Εντοπίζεται στους ανατολικούς πρόποδες της Πάρνηθας και πλησίον της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, μετά τον Άγιο Στέφανο. 

 

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

 

 

{gallery}15{/gallery}

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία [Δελτία Τύπου] αναμεταδίδονται ως έχουν χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική μας ομάδα. Εαν ενδεχομένως υπάρξει ρεπορτάζ με βάση τα δελτία αυτά, δημοσιεύεται στην σχετική κατηγορία. 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ