Εγκαίνια Κοινωνικού Εστιατορίου Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας από τον Μητροπολίτη Γαβριήλ

  • Dogma
ιωνίας

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Εστιατορίου «ένας κόσμος αγάπης και φροντίδας», το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και του Connect your City της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ τέλεσε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Η νέα σύγχρονη κοινωνική δομή του Δήμου, που θα λειτουργήσει επί των οδών Βασ. Αλεξάνδρου και Στρατηγού Παπάγου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πρόκειται να προσφέρει υπηρεσίες σε ευάλωτους οικονομικά αδελφούς μας, συμβάλλοντας ενεργά στην κοινωνική τους προστασία.

Στην τελετή των εγκαινίων το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Ιωάννης Βούρος με μέλη του ΔΣ του Δήμου καθώς και μέλη του ΔΣ της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε με εγκωμιαστικά λόγους για την υλοποίηση της νέας αυτής κοινωνικής δομής, ευχόμενος η λειτουργία της να ανταποκριθεί πλήρως στις ανάγκες των ενδεών αδελφών μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

egkainia-koinonikou-estiatoriou-dimou-n-filadelfeias-apo-ton-mitropoliti-k-gabriil 001egkainia-koinonikou-estiatoriou-dimou-n-filadelfeias-apo-ton-mitropoliti-k-gabriil 002egkainia-koinonikou-estiatoriou-dimou-n-filadelfeias-apo-ton-mitropoliti-k-gabriil 003egkainia-koinonikou-estiatoriou-dimou-n-filadelfeias-apo-ton-mitropoliti-k-gabriil 004

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ