Eγκαίνια κόμβου στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

  • Dogma
Λάρισα

Με την ακολουθία του αγιασμού ξεκίνησε η τελετή των εγκαινίων του νέου θαυμασίου κόμβου στην Λεωφόρο Καραμανλή, στην Λάρισα (Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης), την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016, το απόγευμα.

O  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος, τελώντας την ιερά ακολουθία του αγιασμού και επικαλούμενος την ευλογία του Αγίου Θεού και τις πρεσβείες των αγίων Μεγαλομαρτύρων γυναικών Σοφίας και των τριών θυγατέρων της, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, ευχήθηκε να είναι ευλογημένη η νέα λεωφόρος και ο επιτυχημένος νέος κυκλικός  κόμβος αυτής και συνεχάρη όλους τους κατασκευαστές και όλους εκείνους που εκοπίασαν για την υλοποίηση αυτού του ωραίου έργου.

Egkainia_Komvou-4

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο οποίος τόνισε ότι «από δω και εις το εξής, η Λάρισα και η Θεσσαλία αποκτούν έναν ασφαλή αυτοκινητόδρομο εντός του αστικού ιστού σε ένα σημείο στο οποίο έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα. Έτσι, τόσο οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή όσο και οι επισκέπτες, θα μπορούν να κινούνται με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα».

Egkainia_Komvou-3

Στην τελετή των εγκαινίων συμμετείχαν ακόμη ο Στρατηγός Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος κ.Ηλίας Λεοντάρης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, Χρήστος Καλομπάτσιος και Θανάσης Παιδής, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, οι Περιφερειακού Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Λαδόπουλος, Νίκος Λιούπας, Απόστολος Μπέμπης, Γιώργος Σάκκας, ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας κ. Κώστας Μέγας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι κατασκευαστές του έργου και πολλοί  πολίτες, που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον νέο αυτό σπουδαίο και ιδιαίτερα αναγκαίο έργο.

Egkainia_Komvou-2

TOP NEWS