Εγκαίνια Ι.Ν.Αγίων Αποστόλων από τον Καστορίας Σεραφείμ (βίντεο)

  • Dogma
εγκαίνια

Τα Εγκαίνια του Κοιμητηριακού Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων στην Κορομηλιά Καστοριάς τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, ημέρα μνήμης της Συνάξεως των Αγίων Αποστόλων.

Πλήθος πιστών χριστιανών της Κορομηλιάς βρέθηκε στα Εγκαίνια του Ναού και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια διαφορετική Ακολουθία της Εκκλησίας μας, τα τεκταινόμενα της οποίας εξηγούσε ο Σεβασμιώτατος.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, με τη συμμετοχή του Πρωτοσυγκέλλου, του Εφημερίου της Κορομηλιάς και άλλων Κληρικών.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον π. Κωνσταντίνο Κοντοβά για την προετοιμασία των Εγκαινίων και για την αγάπη του και προσφορά του προς ποίμνιο της Κορομηλιάς και ευχήθηκε σε όλους να χαρίζει ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, διά πρεσβειών των Αγίων Αποστόλων, υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους.

Egkainia_Agion_Apostolon_Koromilia048 Egkainia_Agion_Apostolon_Koromilia035 Egkainia_Agion_Apostolon_Koromilia032 Egkainia_Agion_Apostolon_Koromilia019 Egkainia_Agion_Apostolon_Koromilia001 Egkainia_Agion_Apostolon_Koromilia008 Egkainia_Agion_Apostolon_Koromilia011

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ