Εγκαίνια νέων χώρων Ισιδώρειου γηροκομείου Λέρου

  • Dogma

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, ετελέσθη ο αγιασμός και τα εγκαίνια των νέων μαγειρείων, της τραπεζαρίας και του καθιστικού του Ισιδωρείου Γηροκομείου Λέρου, υπό του φιλοξενουμένου στό νησί μας Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ.Μάρκου, συμπαραστατουμένου υπό του Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου και του ιερού κλήρου της νήσου.

 

Στον αγιασμό παρέστησαν ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ.Κόλιας, ο Διοικητής του Στρατού, εκπρόσωπος του Φρουράρχου του πολεμικού ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολλοί φίλοι του Ιδρύματος.

Οι νέες εγκαταστάσεις πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας και άνεσης, ώστε οι τρόφιμοι να ζουν σ’ έναν χώρο αξιοπρεπή, και να απολαμβάνουν μία υψηλού επιπέδου φιλοξενία.

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Μητροπολίτης μας στην προσφώνησή του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ.κ.Μάρκο, και όλους εκείνους που παντοειδώς βοήθησαν και συνέβαλαν στην αναβάθμιση του Ιδρύματος, καθώς και τόν Δήμο Λέρου, το «Αγγέλειο Ίδρυμα» και όλους τους ευπατρίδες, Λερίους και μη, που πάντοτε έρχονται αρωγοί σε όλες τις δυσκολίες και τις ανάγκες του Ιδρύματος. Επίσης επαίνεσε τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, την άοκνη προσφορά του υπαλληλικού προσωπικού, που νυχθημερόν εργάζεται υπό δυσκόλους συνθήκας, καθώς και την πολυσήμαντη παρουσία και προσφορά του διευθυντού του Ιδρύματος αρχιμ. Στεφάνου Κατέ. Τέλος δέ έκαμε μνεία για τις προσφορές, μικρές και μεγάλες, της Πανελληνίας Ενώσεως Απανταχού Λερίων, των ενταύθα συλλόγων και συμπατριωτών μας, αλλά και των όπου γης ευρισκομένων ομογενών μας.

Την πρώτη φλόγα στις νέες εστίες της σύγχρονης κουζίνας άναψαν ο Μητροπολίτης Χίου κ.Μάρκος, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ.Κόλιας, ο διοικητής του στρατού και ο εκπρόσωπος του φρουράρχου της νήσου.

{gallery}4{/gallery}

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία [Δελτία Τύπου] αναμεταδίδονται ως έχουν χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική μας ομάδα. Εαν ενδεχομένως υπάρξει ρεπορτάζ με βάση τα δελτία αυτά, δημοσιεύεται στην σχετική κατηγορία. 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ