Εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

  • ΔΟΓΜΑ

Η προσπάθεια υλοποιείται με τη θερμή υποστήριξη αγαπημένων καλλιτεχνών και αθλητικών συλλόγων που στηρίζουν έμπρακτα αυτή τη μεγάλη γιορτή, αυτό το ξεχωριστό Ταξίδι Αγάπης.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Lyra Fm 91.4 για μια ακόμα συνεχόμενη χρονιά, στέκεται, απ’ το δικό του μετερίζι, πλάι στον εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» .

Για αυτό και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 διοργανώνει ένα «Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι Αγάπης στη Κιβωτό του Κόσμου», εκπέμποντας με ζωντανό πρόγραμμα από το σπίτι της «Κιβωτού του Κόσμου» από τις 10:00-14.30 μέσα από την συχνότητα του 91,4FM για την Αττική και τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα αλλά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού www.lyrafm.gr για όλες τις μεριές του κόσμου.

Η προσπάθεια υλοποιείται με τη θερμή υποστήριξη αγαπημένων καλλιτεχνών και αθλητικών συλλόγων που στηρίζουν έμπρακτα αυτή τη μεγάλη γιορτή, αυτό το ξεχωριστό Ταξίδι Αγάπης.

Καλλιτέχνες όπως Μανώλης Κονταρός, ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Στέλλα Κουκάκη, ο Νίκος Φάκαρος, ο Μανώλης Σταυρακάκης, οι Ετερονήμισυ και ο Λαογραφικός Χορετικός όμιλος «Οι Κρηταγενείς», θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση αγάπης που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Lyra Fm 91,4.

Επίσης την εκδήλωση θα τιμήσουν με τη παρουσία τους αθλητές και αθλήτριες από τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς .

Το πενταψήφιο 19828 (2,60 €/κλήση με ΦΠΑ & τέλος σταθερής τηλεφωνίας), όπου με κλήση ή με μήνυμα από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας(2,48 €/κλήση ή sms με ΦΠΑ), θα είναι διαθέσιμο για την οικονομική ενίσχυση της «Κιβωτού Του Κόσμου».

Η «Κιβωτός Του Κόσμου» δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Αποβλέπει κυρίως στην θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής αλλά και στην στέγαση, σίτιση και εκπαίδευση των παιδιών.

Διαθέτει σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας παιδιών, παρέχει ψυχολογική και νομική υποστήριξη σε οικογένειες που υπάρχει ανάγκη βοήθειας, καθώς επίσης και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Είναι ένας αξιέπαινος οργανισμός που προσφέρει απλόχερα βοήθεια αλλά ας μην ξεχνάμε πως οποιαδήποτε οικονομική στήριξη ειδικά για την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών του, θα είναι μια πραγματικά πνοή ζωής και ελπίδας .

Συνεπώς, η συμμετοχή όλων στο ραδιοφωνικό «Χριστουγεννιάτικο Ταξίδι Αγάπης στη Κιβωτό του Κόσμου» με τον Lyra Fm 91,4 θα ζωγραφίσει πολλά χαμόγελα σε όλα αυτά τα παιδικά προσωπάκια.

TOP NEWS