Εκδήλωση για το Γεφύρι της Άρτας

  • Dogma
εκδήλωση

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας.

Πενήντα μαθητές και πέντε εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας βρέθηκαν στην Άρτα από το Σάββατο 18 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Κατά την παραμονή τους στην Άρτα, γνώρισαν το μοναδικό και ιστορικό περιβάλλον της περιοχής, ξεναγήθηκαν στον Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το βράδυ, παρουσίασαν εκδήλωση ανοικτή στο κοινό στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, παρουσίασε «Το Παραμυθογεφύρι της Άρτας» και σύνολο βυζαντινού χορού απέδωσε βυζαντινούς ύμνους.

Η εκδήλωση έκλεισε με σύμπραξη παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, με αντίστοιχο σύνολο του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος, ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος, η Αντιδήμαρχος Αρταίων κα Άννα Κουτρούμπα, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Γεωργογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου και πλήθος κόσμου.

DSCN3769 DSCN3768 εκδήλωση DSCN3755 DSCN3748 DSCN3743 DSCN3784 DSCN3741 DSCN3742

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ