Εκδήλωση για τις εθελόντριες του Εράνου Αγάπης στη Μητρόπολη Δημητριάδος

  • Dogma

Εόρτια εκδήλωση ευχαριστίας για τις εθελόντριες κυρίες που διεξήγαγαν τον Έρανο Αγάπης 2023, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8/2 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας

. Κατ’ αυτήν, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και απευθύνθηκε ευγνωμόνως στις κυρίες, εκφράζοντας τις πατρικές του ευχαριστίες, όσο και της Τοπικής μας Εκκλησίας, για την μεγίστη συμβολή τους στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις έκτακτες δυσκολίες που αντιμετώπισε ο τόπος μας, κατά τους προηγούμενους μήνες, επισημαίνοντας ότι «αντιμετωπίσατε την κατάσταση με ενότητα, μαζί με τους Ιερείς μας ανταποκριθήκατε στις ανάγκες εκείνων των ημερών. Στο Συνεδριακό μας Κέντρο ετοιμάστηκαν, σε καθημερινή βάση, χιλιάδες μερίδες φαγητού, στηρίξαμε τα Σπίτια Γαλήνης και κάθε συμπολίτη μας που βρέθηκε σε ανάγκη και στερούταν τα απαραίτητα. Επρόκειτο για μια μεγάλη δοκιμασία, στην οποία, χάρη και σε σας, ανταποκριθήκαμε. Είστε ο μεγάλος μας θησαυρός. Χάρη σε σας κάνουμε την αγάπη πράξη».

Ο κ. Ιγνάτιος αναφέρθηκε στην ίδρυση και λειτουργία, τους τελευταίους μήνες, του ατύπου δικτύου φορέων υγείας, «προκειμένου να συμβάλλουμε στην επίλυση προβλημάτων, όπως η προσβασιμότητα κ. άλ. Και αυτός είναι ένας καρπός της αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας για όλους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, κρατάμε ζωντανή την ελπίδα, στηρίζουμε την Ελληνική Οικογένεια, λέγοντας την αλήθεια του Χριστού και της Εκκλησίας Του, που διατρέχει για αιώνες την ζωή της πατρίδας μας».

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή της Χορωδίας Ενηλίκων της Τοπικής μας Εκκλησίας, υπό την δ/νση της κ. Μαριάννας Σαμαρτζή και του χορευτικού τμήματος, υπό την διδασκαλία της κ. Αικατερίνης Ντόντη.

TOP NEWS