Εκδρομή στους Αγίους Τόπους και αιμοδοσία κληρικών από τη Μητρόπολη Αιτωλίας

  • Dogma
αιτωλίας

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Απριλίου 2023, η Γενική Ιερατική Σύναξη της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, για τον μήνα Απρίλιο.

Ομιλητής ήταν ο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο που ανέπτυξε το θέμα «Μικρές επισημάνσεις σε μεγάλες παρανοήσεις».

Αναπτύχθηκε εξάλλου διάλογος των ιερέων, τον οποίο έκλεισε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με ευχαριστίες στον ομιλητή, στους ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως για την διακονία τους τις ημέρες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και αναφορές σε τρέχοντα διοικητικά και υπηρεσιακά θέματα.

Μεταξύ των οποίων η λειτουργία των Κατασκηνώσεων, η σύναξη των μαθητών των Κατηχητικών Γυμνασίου και Λυκείου, η προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους, τα Χριστοφόρεια, κ.α. θέματα.

Η  προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους διοργανώνει μετα από πολλά χρόνια η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Θα διαρκέσει από 5 έως 12 Ιουλίου και θα συμμετέχει και ο Μητροπολίτης ως επικεφαλής.

Ο Μητροπολίτης Δαμασκηνός ενημέρωσε τους ιερείς ότι στην επόμενη ιερατική σύναξη  θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία των κληρικών.

Με πληροφορίες από agrinionews.gr

TOP NEWS