Έκκληση Λαρίσης Ιερωνύμου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες

  • Dogma
λαρίσης

«Μακροπρόθεσμη βοήθεια προγραμματίζεται, επείγει όμως η άμεση συγκέντρωση των παραπάνω ειδών για την εβδομάδα που αρχίζει, καθώς οι πλημμυροπαθείς μας μας χρειάζονται άμεσα», τονίζει στο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερωνύμου:

 

Αδελφοί μου, με αίσθημα ευθύνης η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, πιστή στην παράδοση της Εκκλησίας που θέλει να προστρέχει στην ανάγκη όσων είναι εμπερίστατοι, αποφάσισε τη συλλογή τροφίμων, ειδών ατομικής υγιεινής, κλινοσκεπασμάτων και νερού.

Θερμώς παρακαλούμε το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας της Λάρισας να συγκεντρώσει στους Ναούς νερό, τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, καθώς επίσης και είδη ατομικής υγιεινής προκειμένου να μοιραστούν σε όσους τα έχουν ανάγκη άμεσα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Μακροπρόθεσμη βοήθεια προγραμματίζεται, επείγει όμως η άμεση συγκέντρωση των παραπάνω ειδών για την εβδομάδα που αρχίζει, καθώς οι πλημμυροπαθείς μας μας χρειάζονται άμεσα.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε ο Άγιος Θεός να δώσει τη λύση, να σταματήσει η ταλαιπωρία μας και να επιστρέψουμε στα ειρηνικά μας έργα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους, για τη συμβολή τους.

Η Παναγία να ευλογεί όλους.

TOP NEWS