Έκκληση Λαρίσης: Να μην φύγει κανείς από τον τόπο – Να κάνουμε την Θεσσαλία μας όπως πρώτα

  • Dogma
λαρίσης

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος απηύθυνε έκκληση να μην φύγει κανείς από τον τόπο παρά τις δυσκολίες και να ανασκουμπωθούμε όλοι μας για να κάνουμε την Θεσσαλία μας όπως πρώτα.

Με τη δέουσα θρησκευτική ευλάβεια και τάξη τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Κάμπο

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάμπου χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και λαμβάνοντας αφορμή από τον στίχο «Ὃν γὰρ ἀγαπᾷ Κύριος, παιδεύει· μαστιγοῖ δὲ πάντα υἱόν, ὃν παραδέχεται», αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που επιτρέπει ο Άγιος Θεός στη ζωή μας για να αποδείξουμε τι άνθρωποι είμαστε.

Ευχαρίστησε τους κατοίκους για το ότι άντεξαν και αντιμετωπίζουν με θάρρος τις συνέπειες της πλημμύρας. Τους ευχαρίστησε για το γεγονός ότι ενώ και τα σπίτια τους ήταν μέσα στη λάσπη, πρώτα καθάρισαν το ναό του Κυρίου τόσο τέλεια που δεν φαίνεται ίχνος λάσπης και δεν καταλαβαίνει κανείς ότι πέρασε πλημμύρα από το χωριό.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε έκκληση να μην φύγει κανείς από τον τόπο παρά τις δυσκολίες και να ανασκουμπωθούμε όλοι μας για να κάνουμε την Θεσσαλία μας όπως πρώτα.

TOP NEWS