Εκλογή νέου Προέδρου για το Δ.Σ του Ι.Σ.Κ.Ε.

  • Dogma
ι.σ.κ.ε.

Την Πέμπτη 19 Μαϊου 2016 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ. Σ. του Ιερού Συνδέσμου Kληρικών Ελλάδος, Ι.Σ.Κ.Ε. κατόπιν προσκλήσεως του  προεδρεύοντος Αντιπροέδρου Πρωτοπρεσβυτέρου Ευαγγέλου Φεγγούλη.

Το μοναδικό θέμα της έκτακτης συνεδρίασης του Ι.Σ.Κ.Ε. ήταν η  εκλογή  Προέδρου του Δ.Σ. μετά την εκδημία του μέχρι πρότινος  Προέδρου αυτού, Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννου Κατωπόδη  καθώς και την πλήρωση της 9ης θέσεως του Δ.Σ.  από τον πρώτο αναπληρωματικό που ανεδείχθη στις  εκλογές του Νοεμβρίου 2014.

Μετά την προσευχή και την  επιμνημόσυνη δέηση για τον μακαριστό π. Ιωάννη το Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας υπόψη το καταστατικό του Ιερού Συνδέσμου προχώρησε στην πλήρωση της 9ης Θέσης , δια Κλήρου καθότι Ισοψήφισαν στις Εκλογές στην 10η Θέση ο πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Μελισσάρης Κληρικός Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Νάνος Κληρικός Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου. Κληρώθηκε ο  π.Γεώργιος Νάνος ως 9ο  Τακτικό Μέλος  του Δ.Σ., ενώ την θέση του πρώτου αναπληρωματικού Μέλους κατέλαβε ο π.Ιωάννης Μελισσάρης και την δεύτερη θέση αναπληρωματικού Μέλους ο π.Κωνσταντίνος Δόσης Κληρικός Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας Αμαρουσίου & Ωρωπού.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ