Εξετάσεις προόδου και κοπή Βασιλόπιτας για το Ίδρυμα Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

  • ΔΟΓΜΑ

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, στη σχολή Βυζαντινής Μουσικής του ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ενώ αμέσως μετά, διεξήχθησαν οι εξετάσεις προόδου Ά εξαμήνου. 

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ίδρυμα Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών προς τιμήν των καθηγητών, προσωπικού και των μαθητών της Σχολής και του Ωδείου, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022.

Την κοπή τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Νάκος, Γεν. Διευθυντής του ιδρύματος, ο οποίος και μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου Β’ για καλή και ευλογημένη χρονιά, καθώς και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την συνεχή πρόοδο του Ιδρύματος σε όλες του τις δράσεις. Επίσης ο π. Ειρηναίος ευχαρίστησε τους καθηγητές της σχολής για το ήθος και την ποιότητα της δουλειάς τους, καθώς και για την όλη προσφορά τους όλα τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για την επέτειο εκλογής του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος σαν σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2008 εξελέγη Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Αμέσως μετά, διεξήχθησαν οι εξετάσεις προόδου Ά εξαμήνου στη σχολή Βυζαντινής Μουσικής του ιδρύματος Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων λόγω του covid-19 . Ο Γεν. Διευθυντής εξήρε την ποιότητα της δουλειάς των καθηγητών που φάνηκε στην απόδοση των μαθητών, τους οποίους συνεχάρη παροτρύνοντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν στη σχολή μέχρι το τέλος της εβδομάδος.

TOP NEWS