Έναρξη εγγραφών στη σχολή βυζαντινής μουσικής “Ο Άγιος Αχίλλιος”

  • Dogma
σχολή

Ξεκινά για άλλη μια χρόνια τη λειτουργία της, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» 

Στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Ο Άγιος Αχίλλιος» , τα μαθήματα πραγματοποιούνται στις ανακαινισμένες αίθουσες του Επισκοπείου Λαρίσης, Ιωαννίνων 3, καθώς και στα παραρτήματα που λειτουργούν στον Τύρναβο, στη Γιάννουλη, στη Νίκαια και στο Στεφανοβίκειο.

Η Μητρόπολη Λαρίσης προσκαλεί τους νέους και παλαιούς σπουδαστές να διδαχθούν την πατροπαράδοτη μας μουσική τέχνη κατά τον πλέον άρτιο και ολοκληρωμένο τρόπο, με σκοπό να φθάσουν να αναλάβουν Αναλόγιο σε Ιερό Ναό.

Παράλληλα συνεχίζεται και η λειτουργία του Προτύπου εργαστηρίου χορωδιακής μουσικής στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και αποφοιτήσαντες, προηγουμένων ετών, σπουδαστές της Σχολής.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 17:00-20:00 μ.μ., ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Σχολής στο τηλέφωνο 2410.625145. Ηλεκτρονική Επικοινωνία: sbm@imlarisis.gr

TOP NEWS