Ένας πρωτότυπος Πασχαλινός Διαγωνισμός

  • Δόγμα

Τα βραβεία των νικητριών ήταν: ξύλινες διακοσμητικές μολυβοθήκες, καλάθια και πασχαλινά στολίδια!

Οι Κατηχητικές Συντροφιές των κοριτσιών όλων των τάξεων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης συμμετείχαν το Σάββατο 8 Απριλίου και την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 σε έναν πρωτότυπο Πασχαλινό Διαγωνισμό.

Τον Ιερό Ναό κατέκλυσαν 100 μικρά και μεγάλα κορίτσια, τα οποία ήρθαν μαζί με τις φίλες τους, κατόπιν προσκλήσεως,  για να συμμετάσχουν στο μεγάλο «Διαγωνισμό Κατασκευής  Λαμπάδας». Τα κορίτσια μαζί με τις κατηχήτριές τους, επιδόθηκαν με ιδιαίτερο ζήλο  στο στολισμό της λαμπάδας, επιστρατεύοντας όλα τα μέσα:  χρώμα, φαντασία, πολύχρωμα υλικά , κορδέλες και  ειδικά εργαλεία χειροτεχνίας. Συνεργάστηκαν, αντάλλαξαν ιδέες και υλικά μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ξεπέρασε…. κάθε προσδοκία. Διακρίθηκαν για την ευφάνταστη φιλοτέχνησή τους  9 λαμπάδες !

Οι νικήτριες ήταν:  

Από το Δημοτικό: Μυρίδου Σοφία από την Α’ τάξη, Αντωνία Ανδρονίδου από τη Β’  τάξη,  Κατερίνα Μισαηλίδου από την Γ’ τάξη,  Βασιλική Γρηγοριάδου από την Δ’ τάξη, Αναστασία Τσόρλου από την Ε’ τάξη, Αικατερίνη Τσόρλου από την Στ’ τάξη

Από το Γυμνάσιο: Αλεξάνδρα Ιωαννίδου από την Α’ Γυμνασίου, Κύργια Μίνα από τη Β’ Γυμνασίου

Από το Λύκειο: Bασιλική Σουκάντου από τη  Β’ Λυκείου.

Τα βραβεία των νικητριών ήταν: ξύλινες διακοσμητικές μολυβοθήκες, καλάθια και πασχαλινά στολίδια!

Οι λαμπάδες των παιδιών μας είναι έτοιμες να παραλάβουν το Άγιο Φως…

TOP NEWS