Ενθρονίζεται ο νέος μητροπολίτης Ιωαννίνων

  • Dogma

«Νιώθω δέος γιατι η ιστορία σε αυτον τον τόπο ειναι βαριά και την πρώτη ευθύνη την εχει ο πνευματικός σας πατέρας ο δικός σας δεσπότης!» είπε προς το συγκεντρωμένο λαό που τον υποδέχθηκε στην κεντρική πλατεία πριν από λίγο, ο νέος μητροπολίτης.

Dogma Newsdesk

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ |Στα Γιάννενα έφθασε πριν από λίγο ο νέος μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και πλειάδα αρχιερέων, ο νέος μητροπολίτης εισήλθε για πρώτη φορά στην πόλη προκειμένου να ακολουθήσει η τελετή της ενθρονίσεως.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο εκπροσωπεί ο μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, Ηγούμενος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης

Το dogma.gr θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις με συνεχή ροή πληροφοριών και φωτογραφιών του απεσταλμένου μας Γ. Φερδή.

19:30 «Νιώθω δέος γιατι η ιστορία σε αυτον τον τόπο ειναι βαριά και την πρώτη ευθύνη την εχει ο πνευματικός σας πατέρας ο δικός σας δεσπότης!» είπε προς το συγκεντρωμένο λαό που τον υποδέχθηκε στην κεντρική πλατεία πριν από λίγο, ο νέος μητροπολίτης.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως: «Θα ειμαι διπλα σας οχι ως δεσπότης αλλα ως πατέρας σας! Η πορεία μας δεν ειναι καλοπέραση αλλα Σταυρός».

21:50 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΤΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TOP NEWS