Επαναλειτουργεί η τράπεζα τροφίμων του Ι.Ν. Αγ. Νεκταρίου Βούλας

  • Dogma

Οι Ιερείς, τα μέλη και οι εθελοντές του Φιλοπτώχου Ταμείου, δοξολογούμε Τον Τριαδικό μας Θεό, δια πρεσβειών των αγίων Ιεραρχών μας Νεκτάριο Πενταπόλεως και Λουκά Συμφερουπόλεως, καθώς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση, έστω και με καθυστέρηση από τους αρχικούς μας υπολογισμούς, να σας ανακοινώσουμε την επίσημη επαναλειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων του Ιερού Ναού μας, τη Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στις 10.30 π.μ., μετά τη Θ. Λειτουργία, όπου θα τελεσθεί η Ακολουθία του Αγιασμού.

 

 Η νέα ανακαινισμένη και εξοπλισμένη αίθουσα, της Τράπεζας Τροφίμων, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τις προδιαγραφές, για ένα τέτοιο εγχείρημα.  

 

Παρακαλούμε όσους ενορίτες-δικαιούχοι, δεν έχουν εγγραφεί ακόμα, να αναζητήσουν και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση στην είσοδο του Ιερού Ναού και να τη προσκομίσουν στον Υπεύθυνο Ιερέα μαζί με τα άλλα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην αίτηση.

 

Υπενθυμίζουμε  όσοι αδελφοί μας θα ήθελαν να ενισχύσουν αυτή  τη προσπάθεια μπορούν με τους εξής τρόπους :

 

1. Ενισχύοντας άμεσα οικονομικά:

α) Ανταποκρινόμενοι τακτικά με τον οβολό μας, εντός του ειδικού κυτίου υπέρ του Φιλοπτώχου Ταμείου.

β) Προσφέροντας χρηματική προσφορά υπέρ της Τράπεζας Τροφίμων λαμβάνοντας σχετική απόδειξη δωρεάς, σε οποιαδήποτε περίπτωση ή υπέρ μνήμης και Αναπαύσεως των προσφιλών μας προσώπων, προσφέροντας το σχετικό αντίτιμο αντί Στεφάνων στις Εξόδιες Ακολουθίες ή αντί κεράσματος στα Μνημόσυνα.

 

2. Ενισχύοντας έμμεσα οικονομικά:

α) Ενισχύοντας το σχετικό καλάθι στο πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε όλα τα Super Market της περιοχής μας.

β) Προσφέροντας άμεσα τρόφιμα να μην έχουν λήξει ή ρούχα σε άριστη κατάσταση στη Τράπεζα Τροφίμων.

γ. Με την συμμετοχή μας στις προσκυνηματικές εκδρομές και Εκδηλώσεις , που θα έχουν σκοπό την ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου  και της Τράπεζας Τροφίμων.

 

3. Με την ενεργή συμμετοχή μας :

α) Με τη προσωπική συμμετοχή μας και αξιοποίηση του χρόνου μας, στην  εθελοντική ομάδα «Λειτουργίας της Τράπεζας Τροφίμων».

 

 

Τέλος, θερμώς παρακαλούμε,  μη πέφτετε θύματα των «κατ’ επάγγελμα επαιτών» όπου ζουν εις βάρος των φιλάνθρωπων αισθημάτων μας και αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη, ανήκουν σε άλλες Μητροπολιτικές περιφέρειες και Ενορίες και δεν μπορεί να διασταυρωθεί εύκολα η αξιοπιστία όσων δηλώνουν. Επίσης μη διστάσετε να προτείνετε  οτιδήποτε θα βελτίωνε ανθρωπίνως αυτή τη διακονία μας. 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ